Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 36 2015
Varrógép

Varrógép

A »SINGER® Simple 3232« ideális modell a kezdők számára. A varrógép áttekinthető programválasztékkal rendelkezik, így akár a varrásban kevésbé jártasok is könnyedén használhatják. Az öltéshossz és -szélesség variálható, max 4,2 mm-es öltéshossz és 4,5 mm-es öltésszélesség állítható be. Természetesen használati útmutató is tartozik hozzá. 32 varróprogram: 6 hasznos öltés gomblyuköltéssel 19 díszítő öltés 7 sztreccsöltés Rengeteg tartozék: A varrógép integrált tartozékdobozzal rendelkezik, amely alapvető varróeszközökből áll: univerzális varrótalp, cipzározó talp, gomblyuk talp, gombfelvarró talp, csavarhúzó, ecset, olaj, varratbontó, 1 tűkészlet, 3 spulni, szélvezető kar, anyagtovábbító talp, nagy és kicsi cérnaleszorító karika. Porvédő tasak is tartozik hozzá.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 36/2015  Légy kreatív!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.