Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2016
Varrógép-tartótáska

Varrógép-tartótáska

Kényelmesen hordozható varrógép Újra divat varrógéppel varrni, ami társaságban még élvezetesebb. Akár a barátnőkkel történő közös varráshoz kívánjuk odaszállítani vagy védetten szeretnék tárolni a varrógépet - ebben a puhán bélelt táskában megfelelően és biztonságosan tartható a készülék. A varrógéptartó táska minden kereskedelmi forgalomban kapható varró- és overlock géphez illik és tágasra nyitható kétutas cipzárral készült, így könnyen kivehető belőle vagy beletehető a varrógép. Alján öt talp található. Varrógéptartó táska praktikus részletekkel A táska a tépőzárral rögzíthető két hordozófülnek és az állítható hosszúságú, levehető vállpántnak köszönhetően kényelmesen hordozható. Egy nagy rávarrt, cipzáras rekesszel látták el a varrókellékek számára, hátul pedig két nyitott rekesz található.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 45/2016  Télen is kreatívan

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.