Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 24 2016
Vasalódeszka-huzat

Vasalódeszka-huzat

Hatékonyabb vasalás Ennek a vasalódeszka-huzatnak köszönhetően még lendületesebben megy a vasalás: a speciális bevonatú high speed zóna révén a vasaló könnyebben csúszik a felületen. Ezzel egyidejűleg az alumínium bevonatos, hővisszaverő alsó oldal segítségével egyszerre vasalható a ruha mindkét oldala, így energiát és időt takarít meg. A rövidebb, hatékonyabb vasalás pedig mindemellett még a ruhaneműt is kíméli. Kényelmes kialakítás A huzatot végelzárós, zsinóros behúzóval látták el, ezért könnyen rögzíthető a deszkára. Szín: Fehér-kék-türkiz csíkos Anyag: Felső oldal 100% pamut Felső oldal bevonata szilikonos high speed zóna Alsó oldal bevonata alumíniumpigmentált műgyanta massza Poliuretán habszivacs bélés


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.