Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
Vezeték nélküli egér ASTON MARTIN DBS

Aston Martin DBS vezeték nélküli egér

Egy Aston Martin DBS-szel, amely James Bond autójaként is ismert, a vezetés élménye garantált. Ezzel a vezeték nélküli egérrel a munka is öröm, hiszen az eszköz az Aston Martin DBS valósághű másolata. A PC-egérhez nem tartozik zavaró vezeték, így a számítógépes munkavégzés is kényelmesebb. A mini USB-vevőnek köszönhetően notebookokhoz és PC-khez egyaránt használható, ha pedig éppen nincs rá szükség, az egér aljában tárolható. A burkolaton három gomb, köztük egy gumírozott görgő található. Annak érdekében, hogy az egérrel végzett munka ne hagyjon nyomot a munkafelületen, alját átlátszó műanyagtalpakkal látták el. Speciális effektussal A külön bekapcsolható fényszórók az egér előre- és hátrafelé történő mozgatásakor világítanak, így különleges hatást keltenek. Plug & Play A vezeték nélküli egér a Plug & Play funkciónak köszönhetően azonnal használatra kész, installációra nincs szükség. Automatikus kikapcsolás Amennyiben éppen nem használja, az egér automatikusan kikapcsol, ez a praktikus funkció pedig megnöveli az elemek élettartamát. Műszaki részletek Gyorsan, pontosan irányítható a magas felbontású érzékelőnek köszönhetően: 750, 1.250 és 1.750 dpi között átállítható 2,4 GHz-es technológia


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.