Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 34 2016
Vezeték nélküli egér »Design«

Vezeték nélküli egér, »Design«

Ezzel a kiváló minőségű, krómozott hatású felülettel ellátott, vezeték nélküli egérrel öröm a munka. A PC-egér zavaró vezeték nélkül készült, így sokkal kényelmesebb a munkavégzés. A mini USB-vevőnek köszönhetően notebookokhoz és PC-khez is használható, amennyiben nem használja, az egér elemtartó rekeszében tárolható. Plug & Play A vezeték nélküli egér a Plug & Play funkciónak köszönhetően azonnal használatra kész, installációra nincs szükség. Automatikus kikapcsolás Amennyiben éppen nem használja, az egér automatikusan kikapcsol, ez praktikus funkció pedig megnöveli az elemek élettartamát. Műszaki részletek Gyorsan, pontosan irányítható a magas felbontású, 1.200 dp-is érzékelőnek köszönhetően 2,4 GHz-es technológia Be-/kikapcsoló

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 34/2016  Végső nyári leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.