Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 37 2016
Vibrációs tréningpad

Vibrációs tréningpad

Sporteszköz a különböző testrészek edzéséhez Az a tréningpad például a hátat, a karokat és a csípőt edzi. Három fokozat választható: sétálás, kocogás és futás. A vibrációs lap középről balra és jobbra mozdul el. Az LC-kijelző információval szolgál a rezgések számáról. A rezgések beállítása 1 Hz-es lépésekben történik. A mellékelt rugalmas edzőszalagokkal kiegészítésképpen edzhetők a hasizmok, a lábak és a combok. A készlethez távirányító, gyakorlatokat bemutató DIN A3-as poszter és DVD is tartozik. Műszaki részletek 1–15 mm-es amplitúdó 5–21 Hz-es frekvencia 230–240 V/50 Hz Kb. 80 dBA 30 cm-re a motorblokktól mérve, teher nélküli üzemelés, 2-es védelmi osztály Vibrációs fajta: oldalt váltakozó vibráció Távirányító hatótávolsága kb. 2,5 m


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.