Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 27 2015
Vízálló okostelefontok

Vízálló okostelefontok

Szorosan zárható – véd a víztől, portól és homoktól A vízálló toknak köszönhetően most már a vízi sportok, például szörfözés, vitorlázás, kiteozás vagy evezés közben sem kell lemondani az okostelefonról. A biztonsági zárral ellátott, szorosan záródó tokban még a por vagy a homok sem tehet kárt a kényes műszaki cikkben. A zárat először többszörösen körbetekerjük, majd a két patenttal zárjuk. A 2 m-es mélységig vízálló tok karabinerrel, tépőzáras karpánttal vagy hordozópánttal hordható. Könnyű kezelhetőség A tok ablakos kialakítású, ezért könnyen kezelhető és víz alatti felvételekhez, valamint külső fejhallgatóhoz is használható. Kereskedelmi forgalomban kapható okostelefonokhoz illik A tok számos kereskedelmi forgalomban kapható okostelefonokhoz használható, pl. iPhone 4, iPhone 5 és iPhone 6, Samsung Galaxy S3/S4/S5, Sony Xperia Z1/Z2/Z3 típusú készülékekhez.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 27/2015  Nyáron is aktívan!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.