Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 37 2016
XXL-es álló lámpa

XXL-es álló lámpa

Kellemes hangulatot biztosít a lakótérben! Ez a klasszikus íróasztali lámpadizájnban készült állólámpa melegfehér fénnyel világító, energiatakarékos izzójával hangulatos, meghitt megvilágítást biztosít. A lámpa magassága a rugalmas, három állásban rögzíthető, négy rugós tartórúdnak köszönhetően igény szerint állítható. A lámpatalp alján lévő filc megakadályozza a padló megkarcolódását. A nagy lámpaernyőn billenőkapcsoló található. A LED-eknek köszönhetően energiatakarékos Ezt az XXL-es lámpát egy A+ energiaosztályba tartozó LED-del látták el: 10.000 kapcsolási ciklus, 3.000 K színhőmérséklet. Nincs felfutási idő. A fényerősség nem szabályozható. Hossz kb. 112 mm. Ø kb. 45 mm. < 3,5 mg higany. Körte alakú izzóhoz, ESL 9 W, izzófoglalat E27. Ezt az izzót nem szabad a háztartási hulladékkal együtt kidobni.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 37/2016  Stílusosan bebútorozva

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.