Nyomtatható karácsonyi üdvözlőlapok & ajándékkártyák

Ezekkel a nyomtatható egyedi karácsonyi üdvözlőlapokkal és karácsonyi ajándékkártyákkal idén különleges örömet szerezhet barátainak és családjának. Csak nyomtassa ki, vágja ki és írja meg - kész is!

Hangulatos karácsonyi üdvözlőlapok küldése

Hangulatos karácsonyi üdvözlőlapok küldése

Terveztünk Önnek 6 olyan ünnepi üdvözlőlap mintát, amelyeket PDF-fájlként letölthet. Az előre megrajzolt vágás- és hajtogatásvonalak segítséget nyújtanak a tiszta kivágásban és a lapok összehajtásában.

Milyen legyen a minta?
Mielőtt a letöltött PDF-et kinyomtatná, gondolja át, hogy milyen mintájú lapot szeretne elküldeni. Ha nem akarja az összes mintát kinyomtatni, akkor a nyomtatási menüpontban kiválaszthatja a felhasználni kívánt mintákat. A felhasznált nyomtatófesték mennyisége az adott minta színének intenzitásától függ.

Tippek a papír megválasztásához
Az üdvözlőlap nyomtatásához ne hagyományos nyomtatópapírt válasszon, mivel az túl vékony és túl könnyű. Javasoljuk, hogy nehezebb, legalább kb. 200g/m2 súlyú nyomtatópapírt válasszon.

Tippek a papír nyomtatásához
A PDF-et, ill. a kiválasztott oldalakat álló formátumban nyomtassa ki, a kimeneti formátumot ne változtassa meg, a PDF-et tehát (100%-os) eredeti méretben nyomtassa ki. Az eredeti méretű karácsonyi üdvözlőlapok B6-os méretű borítékba illenek.


Karácsonyi üdvözlőlapok letöltése (PDF*)

* A fájl megnyitásához Adobe Acrobat Reader szükséges.

Dekoratív ajándékkártyák

Dekoratív ajándékkártyák

Egy saját kezűleg megírt kártya még szebbé teszi a karácsonyi ajándékot és azt jelzi, hogy az ajándékot szeretettel csomagoltuk be. 8 karácsonyi mintát terveztünk az ajándékkártyákra, melyeket Ön külön-külön vagy együtt is kinyomtathat.


Ajándékkártyák letöltése (PDF*)

* A fájl megnyitásához Adobe Acrobat Reader szükséges.

Útmutató:

  1. Töltse le a PDF-et és nyissa meg az Adobe Acrobat Reader program segítségével
  2. Helyezzen kb. 200g/m2 súlyú nyomtatópapírt a nyomtató főrekeszébe.
  3. Kinyomtatás előtt a nyomtatási ablakban válassza ki azokat az oldalakat, amelyeket ki szeretne nyomtatni.
  4. A PDF-et eredeti méretben (100%) és álló formátumban nyomtassa ki.
  5. A kinyomtatott mintát pontosan a vágásvonal mentén, barkácsollóval vágja ki.
  6. Karácsonyi üdvözlőlapok: hajtsa össze a lapokat a hajtogatásvonal mentén. Az összehajtott karácsonyi üdvözlőlap B6-os méretű borítékba illik.
  7. Ajándékkártya: az előrajzolt lyukakat egy lyukasztó segítségével vágja ki. Fűzzön át egy szalagot a lyukon és csomózza meg.
  8. Írja meg az üdvözlőlapot és az ajándékkártyát - kész is!