Szabadidő

Sport és szabadidő

Hogyan szeretné a szabadidejét eltölteni?
Munka után végre saját magára is jut ideje. Itt az alkalom sportolásra, kimenni a természetbe, vagy egyszerűen csak egy jó könyvvel leülni a fotelba. Bármi is legyen a legkedvesebb elfoglaltsága - a Tchibo-nál mindig talál valamit, ami a szabad idejét még szebbé teheti. Például a tökéletes öltözéket edzéshez, vagy egy hangoskönyvet a hosszú autóúthoz. Merítsen ötleteket kínálatunkból!

Sportruházat és az aktív életmód kellékei
Aki sportol, tudja: a rendszeres mozgás növeli az életminőséget. Ehhez fontos a megfelelő ruházat. Könnyű és kényelmes viselet legyen a bőrön, jól szellőzzön, könnyen lehessen tisztítani és strapabíró legyen. Ezenkívül a szabadban védjen a széltől és az időjárástól. A tchibo.hu oldalon teljes sportöltözéket állíthat össze, mely épp ezen igényeket elégíti ki. A sportöltözék sokkal többet jelent egy sportnadrágnál és egy felsőnél. A funkcionális aláöltözéktől kezdve egészen a kiváló minőségű szabadidős kabátokig itt mindent megtalál, amire szüksége lehet. A sportruházaton kívül keresgélhet még újszerű eszközök és praktikus tartozékok között is.

Útra fel! Minden, ami az utazáshoz kell.
Ha szívesen fedezi fel gyalog vagy két keréken a világot, akkor megéri egy pillantást vetni a Tchibo utazáshoz szükséges árukínálatára. Legszívesebben a szabadban kerekezik a hétvégén, vagy kempingezés közben a csillagos ég alatt szereti átélni a tökéletes szabadságot? Nálunk ehhez is talál praktikus hátizsákokat és táskákat, helytakarékos edénykészleteket, pikniktakarókat és még sok mást.

Wellness ötletek: kényeztesse a lelkét
A pihenéshez nem kell azonnal elutaznia, a saját otthonában is megteheti. A hozzávalók: egy fürdőkád, illatozó habfürdő és egy puha fürdőköpeny, ehhez jön még egy kis zene vagy egy hangoskönyv - így lesz fürdőszobájából pillanatok alatt wellness oázis. Mindezek mellett sok olyan cikket is talál a tchibo.hu oldalon, melyek a harmonikus rendről gondoskodnak a fürdőszobában, a tárolókosaraktól egészen a fogmosópoharakig.

Szórakozás Önnek - mindenhol
A szórakoztató elektronika ma már jóval többet jelent egy otthoni televíziónál. Kedvenc filmjei és zenéi mindenhova elkísérik - útközben az autóban vagy épp vízi sportolás közben. Böngéssze át a Tchibo választékát, és válogasson kedvére a számtalan lehetőség közül!