Gurulós bőrönd: A bőrönd gurul ahelyett, hogy cipelnie kellene

A karok fájdalma és a megfeszült izmok már a múlté: A gurulós bőrönddel egyszerűen csak kényelmesen maga mögött húzhatja a csomagjait. A reptéren vagy a vasútállomáson a végtelennek tűnő folyosók elveszítik rémisztő mivoltukat, és Ön nyugodtan érkezhet meg úticéljához. Gurulós bőröndök mindenféle utazáshoz: a kis, könnyű, textilből készült modellektől a reggeltől estig tartó hazautazáshoz, a családi nyaralásokhoz való teljes értékű, kemény burkolatú bőröndökig. Kímélje meg magát tehát a poggyászok szállításának nehézségeitől, és forduljon egy guruló utazóbőröndhöz!

Sajnos nem találtunk az Ön keresésének megfelelőt.
De talán van itt valami az Ön számára:

Nem találta meg a keresett terméket?

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért és VIP kedvezményekért! Ráadásként most meglepjük egy 10%-os kedvezményre jogosító utalvánnyal!
Feliratkozom

A kis kézipoggyász: Gurulós bőröndök üzleti és rövid utazásokhoz

Ha egy- vagy kétnapos üzleti útra megy, akkor kis poggyászra van szükség, amelyet fel tud vinni a fedélzetre. Így a leszállás után megspórolja a várakozási időt a csomagszállító szalagnál, és a repülőgépen kéznél van a laptopja és a dokumentumai. Az üzleti gurulós bőrönd általában nem nagyobb, mint 55 x 40 x 25 cm, és így megfelel a legtöbb légitársaságra vonatkozó kézipoggyász szabványnak. Egy párnázott laptop rekesz, egy irat rendszerező és a ruhák számára kialakított feszítő öves rekesz alapfelszereltség. A bőrönd fedele is funkcionális, komoly kialakítású.
Puha vagy kemény: ezekből az anyagokból készülnek a gurulós bőröndök.

Puha vagy kemény: ezekből az anyagokból készülnek a gurulós bőröndök.

A gurulós bőröndök, a többi bőröndhöz hasonlóan, puha vagy kemény borítású változatban kaphatók. Ez utóbbiaknál a külső burkolat könnyű műanyagból vagy alumíniumból készül. Ezek az anyagok nagyon robusztusak és vízállók. A poliészterből vagy nejlonból készült textil modellek valamivel kevésbé ütésállóak, de rugalmasak. Bővíthetőségének köszönhetően szükség esetén növelheti a térfogatot, hogy például néhány szuvenír is elférjen benne a visszaúton. Ha már a mennyiségnél tartunk: kis és nagy gurulós bőröndre is szüksége van felváltva? Akkor egy, három különböző méretű bőröndöt tartalmazó, gurulós bőrönd szett kedvezményes megoldást jelent.
Hány görgőre van szükség?

Hány görgőre van szükség?

Egy egyszerű gurulós bőrönd klasszikusan két kerékkel rendelkezik: kihúzza a teleszkópos fogantyút, megdönti a táskát, és maga mögött húzza a poggyászt. De vannak olyan modellek is, amelyek négy, 360 fokban forgatható görgővel rendelkeznek. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a bőröndöt tolni is lehet, így könnyebben manőverezhetővé válik, ami a szűk folyosókon nagy könnyebbséget jelent. Akár kétkerekű, akár négykerekű gurulós bőröndöt választ: Keressen mindig sima járású kerekeket, amelyek csendesek és kényelmesen kezelhetők.

Dizájn: A méltóságteljes feketétől a színes gyermek gurulós bőröndökig

A megjelenés tekintetében olyan visszafogott színek közül választhat, mint a fekete, a bordeaux-i vörös vagy az antracit, amelyek különösen az üzleti utazók számára érdekesek. Ha valami feltűnőbbet szeretne, válasszon egy piros, zöld vagy sárga színű, gazdag árnyalatú bőröndöt, amely azonnal feltűnik a poggyász kiadásánál. Ez vonatkozik a diszkrét vagy játékos mintájú modellekre is. Rajzfilmfigurák vagy más motívumok díszítik a gyermekeknek szánt kis bőröndöt, és a kisgyermekek számára elviselhetővé teszik a saját poggyászukért való felelősséget.
Dizájn: A méltóságteljes feketétől a színes gyermek gurulós bőröndökig