Sporteszközök hobbi vagy edzés céljára

A sportban mindent beleadunk és feszegetjük a határainkat. Az alkalmi edzésektől az igényes professzionális edzésig vagy a szeretett hobbiig: a megfelelő sportfelszerelés támogatja Önt tevékenységeiben, és a csúcsteljesítményre sarkallja. A kiváló minőségű fitnesz ruházat kellemes érzést biztosít edzés közben, a professzionális sporteszközök pedig a saját négy falát igazi edzőteremmé varázsolják. A Tchibo-nál minőségi termékeket talál az ideális egyéni sportfelszereléséhez.
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
Akciós ár 2 995 Ft Quickshop
Akciós ár 2 795 Ft 2 495 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 6 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 19 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

Az alapfelszerelés: nélkülözhetetlen sporteszközök

Az otthoni sporteszközök lehetővé teszik a zavartalan edzést otthoni környezetben. A kihívást jelentő edzések a megfelelő kiegészítőkkel otthon is megizzasztják. Még az alapfelszerelés sem drága vagy nehezen beszerezhető. Még egy pár súlyzó is sokoldalú lehetőségeket kínál a célzott edzéshez. A praktikus súlyok támogatják az izomépítést, és segítenek a kívánt izomcsoport célzott edzésében. Az elasztikus anyagból készült csúszásmentes fitness szőnyeggel kombinálva máris megvan minden, ami a sport világába való könnyű belépéshez vagy a meglévő edzésprogram kiegészítéséhez szükséges.
Professzionális felszerelés minden igénynek megfelelően

Professzionális felszerelés minden igénynek megfelelően

Ma már minden igénynek, preferenciához és edzési célnak megfelelő sporteszközök állnak rendelkezésre. A crosstrainerek vagy futópadok növelik az állóképességet, és ideális sporteszközök az otthoni fitneszhez. Vásárláskor győződjön meg arról, hogy az eszköz lépésszélessége megfelelő, és hogy a megadott terhelési határértékek teljesülnek a kellemes és biztonságos edzés érdekében. A fitnesz eszközök helytakarékos eszközökkel is bővíthetők, például gumiszalagokkal, edzőlabdákkal vagy egyensúlyozó párnákkal. Akár erősíteni szeretné motoros képességeit a jobb koordináció érdekében, akár erőnléti edzésben szeretne jeleskedni: a Tchibo sportfelszerelései minden igényt kielégítő felszerelést kínálnak.
Sportos hobbifelszerelés kül- és beltérre egyaránt

Sportos hobbifelszerelés kül- és beltérre egyaránt

A sport nem csak edzés és fittség. A szabadtéri, kerékpáros, téli vagy vízi sportok versenyszerű szórakozást nyújtanak, elősegítik a csapatmunkát, és a szabadba visznek minket. Ezért nálunk megtalálja a hobbija számára megfelelő felszerelést. A kiváló minőségű, funkcionális ruházat, a tartós hátizsákok és a praktikus kempingfelszerelések izgalmas kalanddá teszik a következő szabadtéri kirándulást. A közelgő kerékpártúra, sportmotor, kesztyű vagy nyereghuzat kellemes és gondtalan kirándulást ígér. Bármilyen elemhez vonzódik: Böngésszen az interneten a megfelelő kiegészítőkért!

Exkluzív minőség a sportág körül

A sporteszközöknek nemcsak szórakoztatónak és hasznosnak kell lenniük, hanem megbízható biztonságot is kell nyújtaniuk. A kiváló minőségű kivitel ezért az Ön egészségének is ígéretet tesz. A kiválasztott gyártóknak és a szigorú gyártási kritériumoknak köszönhetően teljes mértékben megbízhat exkluzív minőségünkben. A robusztus anyagok hosszú élettartamot és nagy stabilitást ígérnek az új felszereléssel való edzés során. Mostantól egyszerűen megvásárolhatja sportfelszereléseit a Tchibo nagy választékából, és a legjobb minőséget házhoz szállítjuk Önnek!
Exkluzív minőség a sportág körül