Keményfedeles bőrönd – robusztus poggyász a nagy utazáshoz

A "kemény külső, puha belső" mottónak megfelelően a szilárd, külső fedéllel ellátott utazótáska még akkor is megvédi értékes csomagját, ha az út során a helyzet viharossá válna. A repülőtéren a futószalagon, az autóbusz csomagterében vagy a vasútállomáson a tömegben egy keményfedeles bőrönd könnyen elnyeli az ütéseket, ütődéseket és ütközéseket. A puhán párnázott belső fedél a többit megteszi, hogy ne csak a ruházatát, hanem a drága fényképezőgép felszerelését vagy a nyaralási szuveníreket is megvédje a sérülésektől. És: Míg a tolvajok egyszerűen felhasíthatják a szövet bőröndöket, az alumínium bőröndöket és hasonlókat nehezebb feltörni.

Sajnos nem találtunk az Ön keresésének megfelelőt.
De talán van itt valami az Ön számára:

Nem találta meg a keresett terméket?

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért és VIP kedvezményekért! Ráadásként most meglepjük egy 10%-os kedvezményre jogosító utalvánnyal!
Feliratkozom

Külső rész anyaga: ABS, polikarbonát és hasonlók.

A hagyományos alumínium mellett ma a kemény tokok választott anyaga az ABS. A műanyag lényegesen könnyebb, ütésálló és kedvező árú. Még tartósabb a polikarbonát, amelyet nagy karc- és törésállóság, valamint méretstabilitás jellemez. Az ütések egyszerűen elnyelődnek, és az anyag visszanyeri eredeti alakját – így nem keletkeznek horpadások. Végül a polipropilén bőrönd tokok vékonyak, kemények és nem igényelnek keretet, ami még több súlyt takarít meg. Másrészt ez az anyag nagyon alacsony hőmérsékleten törékennyé válhat.
Keményfedeles bőrönd mérete és kapacitása

Keményfedeles bőrönd mérete és kapacitása

A keményfedeles bőrönd kapható kompakt gurulós táskák formájában, amelyek megfelelnek a kézipoggyászra vonatkozó előírásoknak, és a repülőgép kabinjába is bevihetők, valamint terjedelmes, kerekes bőrönd formájában. Egy kabinbőrönd körülbelül 35-40 literes, egy nagy, többszemélyes keményfedeles bőrönd 120 literes vagy ennál is több. A szövetbőröndökhöz hasonlóan a poggyászok is kemény fedéllel rendelkeznek, úgynevezett bővítő résekkel. Cipzárral nyithatók, és így bővítik a tárolóhelyet. Ezáltal a külföldi bevásárló körútjairól származó ajándéktárgyakat is el tudja tenni a hazafelé történő útra.
Ezekért a funkciókért éri meg

Ezekért a funkciókért éri meg

Ha gurulós bőröndöt választ, a négy 360 fokban forgatható kerék megkönnyíti a szállítását, különösen a nagyméretű modelleknél. Mivel minden irányba húzható és tolható, a bőröndökkel a vonaton, a szűk folyosókon is könnyedén manőverezhet. További kényelmi jellemzői közé tartozik a kétirányú cipzár, a behúzható fogantyú, a TSA-zár és a jó rekesz elrendezés. A keményfedeles kézipoggyász bőröndök esetében praktikusak a további külső rekeszek, például az úti okmányok könnyen elérhető helyen történő tárolására.

Felszerelés minden utazáshoz kemény fedéllel egy készletben

A modern anyagoknak köszönhetően a keményfedeles bőrönd könnyű, és felveszi a versenyt bármelyik puha oldalú poggyásszal. Ha minden gramm számít, célszerű olyan kemény tok készletet vásárolni, amely különböző méretű modelleket tartalmaz. Így egy rövid utazáshoz választhatja a kis keményfedeles táskát, amely mindössze 2,5 kilogrammot nyom. A nagyobb családi nyaralásokhoz a nagy keményfedeles bőrönd használata a megszokott, amelybe kétszeres súly mellett háromszor annyi tartalom fér el. A közepes modell ideális egy hosszú hétvégi, kétszemélyes kiránduláshoz.
Felszerelés minden utazáshoz kemény fedéllel egy készletben