Utazótáskák: hétvégére a rövid utazásokhoz

Egy méretes utazóbőrönd túl nagy, egy gurulós bőrönd túl nehéz, egy hátizsák pedig túl lezser? Akkor az utazótáskák jó választásnak bizonyulnak, ha néhány napig úton van. A praktikus kézipoggyászok sokféle méretben és kivitelben kaphatók. Így az utazás időtartamától, az alkalomtól és a közlekedési eszköztől függően választhatja ki a megfelelő táska modellt, a hétvégi városlátogatástól a többnapos New York-i üzleti útig. A számos praktikus részletnek köszönhetően a poggyász minden utazást kényelmessé tesz.
Akciós ár 5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft

Bőr utazótáskák – ideális üzleti utazásokhoz

Az öltönyös, nyakkendős vagy blézeres, női szoknyás üzleti utazók a komoly megjelenéshez illő táskákat választanak. Az elegáns bőrmodellek a legalkalmasabbak erre a célra. A férfiak szívesen választják a klasszikus, széles formájú, felső fogantyúval ellátott utazótáskákat. A vállpántos kompakt hétvégi táskák szintén népszerűek a nők körében. Keressen egy jó belső kialakítást, amely megkönnyíti a munkát útközben. Ezek közé tartozik például egy párnázott laptop rekesz, amely tépőzárral rögzíti a számítógépet, valamint belső zsebekkel van ellátva a dokumentumok számára.
Ha több helyre van szüksége: Utazótáskák kerekeken

Ha több helyre van szüksége: Utazótáskák kerekeken

Ha például sok mindent szeretne elpakolni egy rövid nyaraláshoz a családdal, de mégsem akar bőröndöt vinni, akkor a kerekekkel és kihúzható fogantyúval ellátott utazótáskák jelentenek jó tippet. Körülbelül 90 literes űrtartalmával négy ember ruhái és néhány játék is elfér a gyerekeknek. Ha rugalmas szeretne lenni, akkor a bővítő hajtással ellátott modelleket ajánljuk figyelmébe, amelyekkel szükség esetén növelheti a táska térfogatát. A gyermekeknek szánt utazótáskák gyakran kerekekkel is fel vannak szerelve, hogy megkönnyítsék a szállítást a gyerekeknek.
Sportos és funkcionális – az utazótáska vizes és alsó rekesszel

Sportos és funkcionális – az utazótáska vizes és alsó rekesszel

Ha az utazás gyakran kapcsolódik a sportoláshoz, a speciálisan erre az alkalomra kialakított szabadidős táskák magas szintű kényelmet biztosítanak. A futó-, tenisz- vagy túracipőket egy külön alsó rekeszben, a piszkos szennyest és a nedves zuhanyzó törülközőt pedig a vizes rekeszekben tárolhatja. A fő rekeszben van hely a mindennapi ruháknak. Egy vagy két külső zsebben utazási dokumentumok és magazinok is elférnek, így azok kéznél vannak anélkül, hogy keresgélni kellene bennük. A sportos táskák anyaga olyan robusztus, szennyeződésálló műanyag, mint például a nejlon.

A következőkre kell odafigyelnie a légi utazásra szánt táskák esetében

Ha utazótáskáját fel szeretné vinni a repülőgép fedélzetére, figyelnie kell a kézipoggyászra vonatkozó méretkorlátozásokra. Az általánosan használt méret 55 x 40 x 20 cm poggyászonként, amelyet a táskák általában nem haladnak meg. A terjedelmes, tekercselhető modellek hosszabbak is lehetnek. Ha az utazótáskát a raktérben kell szállítani, fontos a biztonságos zárhatóság. Egy kombinációs zár vagy egy külön csomagmegőrző zár jó szolgálatot tesz. Győződjön meg róla, hogy a hordozószíjat eltávolították vagy úgy rögzítették, hogy az ne akadhasson bele a szállítószalagba.
A következőkre kell odafigyelnie a légi utazásra szánt táskák esetében

Hasznos kiegészítők az utazótáskák mellé

A záron kívül vannak más kiegészítők is, amelyekkel növelheti puha poggyászának funkcionalitását. A rendszerezők és piperetáskák például nagyobb rendet biztosítanak a nagy utazótáskák belsejében. Ezek a kiegészítők különböző méretekben, gyakran kedvező árú szettben is kaphatók – csak nézzen szét a Tchibo kínálatában! A viselési kényelmet javító praktikus megoldás a tépőzárral a fogantyú köré helyezhető párnázott mandzsetta. Némelyikben van cím mező, így ezek helyettesítik a poggyász címkéjét.
Hasznos kiegészítők az utazótáskák mellé