Újabb előrelépés történt - a csomagok újra sokkal gyorsabban érkeznek meg Önhöz

Az elmúlt hetekben minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy újra olyan gördülékenyen és megbízhatóan kézbesíthessük Önnek megrendeléseit, ahogyan azt tőlünk megszokhatta. Jelentős előrelépést tettünk e téren, és sikerült máris nagymértékben javítanunk a szállítási időn. Jelenleg arra számítunk, hogy hamarosan ismét a megszokott szállítási szolgáltatást tudjuk nyújtani Önnek.

Mi történt?

Az év elején úgy döntöttünk, hogy átépítjük a logisztikai központunkat. A célunk az volt, hogy még több megrendelést tudjunk gördülékenyebben kiszállítani, és a visszáruk gyorsabban kerüljenek vissza a kereskedelmi forgalomba. Sajnos az átalakítás során néhány dolog rosszul sült el, így időközben akár pár hétbe is beletelt, míg rendelése eljutott Önhöz. Ez sok vásárlónknak jogosan okozott bosszúságot.

Nagy erőfeszítéseink végre meghozták gyümölcsüket. Most már ismét bizton számíthat rá, hogy megrendelése az ígért szállítási időn belül megérkezik Önhöz. Alternatív megoldásként számos termékünket megtalálja üzleteinkben is, mint mindig. Amennyiben még kérdése van, válaszainkat itt találja.

Elnézést kérünk a kellemetlenségekért! Továbbra is minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy hamarosan még jobb hírekkel jelentkezhessünk!

Mindannyiunk nevében köszönjük hűségüket és megértésüket!
Az Ön Tchibo csapata