mood_new_at_tchibo

Köszöntjük a Tchibo-nál!
Itt tekintheti meg webáruházunk kínálatát. Ismerje meg a Tchibo világát, engedjen a csábítóan illatozó kávénk kényeztetésének, nálunk mindig különleges bánásmódban részesül. Minden héten új, izgalmas áruválaszték, melynek középpontjában a vevő áll. Tchibo. Páratlan világ.

Minden héten új termékkínálat
Minden héten kedden új, egy adott témakörhöz kapcsolódó áruválasztékkal várjuk Önt, mely tökéletesen igazodik az aktuális évszakhoz. Kínálatunkban például konyhai, kerti, ruházati, ékszer vagy műszaki termékeket is talál.

Webáruházunkban - a készlet erejéig - olyan termékek is szerepelnek, melyek logisztikai okokból nem kaphatók üzleteinkben.

A Tchibo webáruházhoz

Kávé
A kávé világa a Tchibo-nál. A feliratok között kattintson a "Kávé" szóra és engedjen kínálatunk sokszínű csábításának, pl.: Tchibo Espresso Milano Style és a Tchibo Cafissimo! Válogatott kávéfajtáinkat természetesen online is megrendelheti.

Kiegészítő szolgáltatásként tanácsadást nyújtunk kávévásárlásához és online elkalauzoljuk a kávé világába. Ezen kívül valamennyi kávéfajta származásával és aromájával kapcsolatban is részletes felvilágosítást adunk.

A kávé világa

"Saját fiók"
Saját fiókja révén kényelmesen vásárolhat a Tchibo-nál. Bejelentkezés után rendelése automatikusan kiegészül személyes adataival. A "Saját fiók" segítségével nyomon követheti rendelésének állapotát: pl. hogy rendelése éppen feldolgozás alatt van vagy már úton van Önhöz. Személyes adatait bármikor törölheti, ez a szolgáltatásunk ingyenes és nem kötelez vásárlásra.

Így készítheti el saját fiókját:
  1. Valamennyi vásárlónk - már a megrendelés előtt - ingyen és kötelezettségek nélkül elkészítheti saját fiókját. Ehhez válassza a "Az én Tchibo-m" ikont, majd kattintson a "Fiók létrehozása" feliratra!
  2. Adja meg adatait! A vastagon szedett mezők kitöltése szükséges! A későbbi bejelentkezésekhez adja meg saját e-mail címét és egy olyan könnyen megjegyezhető jelszót, mely legalább 8 karakterből áll! Az adatátvitel a Tchibo-nál kódolva történik.
A én Tchibo-m