Schließen

1 iroda, 3 stílus

Bútorok & kiegészítők az otthoni munkához

Kedvenceink a kollekcióból

Modern stílus

Egyenes vonalú, strukturált és időtlen. Ez a stílus a világos színeknek és a letisztult formáknak köszönheti különleges jellegét.

Dizájn stílus

Letisztult, finom és multifunkcionális. Ezek a jellegzetes dizájnbútorok csillogó fémelemekkel és kiváló minőségű felületekkel árasztanak elegáns harmóniát.

    
néhány darab kapható
   
 
  
Sajnos már elfogyott
  
Sajnos már elfogyott
  
  
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
 
  
 
 
Sajnos már elfogyott

Skandináv stílus

Természetes, könnyű és kellemes. A skandináv stílus a világos fának és a lágy színeknek köszönheti elbűvölő hangulatát.

Első osztályú pihenés

Az elegáns nappali heverőt teljes egészében finom, strukturált anyaggal vonták be, lekerekített oldalainak köszönhetően pedig már ránézésre látszik rajta, hogy mennyire puha és hívogató. A bútordarab kanapé, nappali heverő és vendégeknek tervezett alvóalkalmatosság egyben.
Megnézem
 
Sajnos már elfogyott

Kényelmes munkavégzés

Stílusos irodai székek

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
FSC® tanúsítással rendelkező papírt tartalmazó termékeink a JÓT TETTÉL címkét viselik, mert a papír előállításához példásan vezetett erdőgazdaságokból származó cellulózt használunk fel.

FÓKUSZBAN A JÖVŐ
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei felelősségteljes erdőgazdálkodást garantálnak – a fától a késztermékig. Valahányszor FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír mellett döntesz, hozzájárulsz az erdő valamennyi fontos funkciójának fenntartásához. Abban is biztos lehetsz, hogy tiszteletben tartjuk az erdei munkások jogait, és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. A természet iránti szeretetből: kreatív ötletek papírból / kartonból.
Hatással vannak a klímára és védelmet nyújtanak állatnak és embernek. Ha megóvásuk érdekében ezt a regionális, fenntartható erdőgazdálkodásból származó alapanyagból készült terméket választod, akkor Te is JÓT TETTÉL!

A szigorú környezetvédelmi előírások és a rövid szállítási útvonalak felelős és klímakímélő erdőgazdálkodást biztosítanak. Így biztos lehetsz benne, hogy az erdő biológiai sokfélesége nincs veszélyben. Nagy hangsúlyt fektetünk az erdőmunkások jogainak betartására és biztonságos munkakörülményeinek biztosítására is. Ez az igazi fenntarthatóság!