Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 50 2018
1 pár ütéstompító talpbetét

1 pár ütéstompító talpbetét

Akár sportcipő, akár szabadidőcipő, az irodában vagy a klubban - ha a cipő kényelmetlenné válik, az egész közérzetünk kellemetlen lesz. Ezeknek a talpbetéteknek köszönhetően azonban mindig biztosra mehet, még akkor is, ha a szokásosnál tovább kell talpon lennie. <bold>Igény szerinti méretre vágható </bold>A betét olyan viszkoelasztikus latexhabból készült, amely a testmeleg és -súly révén optimálisan igazodik a láb formájához, valamint kiváló nedvességelnyelés jellemzi. Így a betét kíméli a szalagokat és az ízületeket. A betét puha polár anyagból álló felső oldallal rendelkezik és igény szerinti méretűre vágható.
1 795 Ft
1 795Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.