Schließen

10 db Grand Classé Veloso Brasil kapszula

1 095Ft
Ft/100g 1 460
 • Pillanatnyilag nem kapható
 • Csak a készlet erejéig
 • Telt, enyhén mogyoróra emlékeztető íz
 • Cafissimo kávéfőző géphez

10 db Grand Classé Veloso Brasil kapszula

Megrendelési szám 33590
A Grand Classé Veloso Brasil a Tchibo különleges, limitált kiadású eszpresszó válogatása. Akárcsak a Grand Classé eszpresszóink esetében, a Tchibo kávészakértői kizárólag a legjobb minőségű kávébabokat válogatták ki a Veloso Brasil-hoz is. A Délkelet-Brazíliában fekvő Minas Gerais állam vidékét számos tó és vízesés tarkítja. Ezekkel a lenyűgöző természeti adottságokkal körülvéve található Carmo de Parnaíba tartományban Santa Cecília, egy közel 200 éves farm, mely nevét a zenészek védőszentjéről kapta.

A Santa Cecília farm a Veloso család birtokában van, mely a kávétermesztés titkait generációról generációra adja tovább. Napjainkban a kávéfarmot már a család negyedik generációja gondozza.
Finom arabica kávé terem ezeken a nedves talajú ültetvényeken, melyek földjét a megszámlálhatatlanul sok természetes forrás és a gondosan kialakított öntözőrendszer táplálja. A természet egyik különlegessége, amikor a kávécserje két hosszúkás bab helyett csupán egyet növeszt, az úgynevezett „gyöngybabot”. Az elnevezés a kávébab gyöngyre emlékeztető alakjára utal. A kávéaromák teljes spektruma koncentrálódik ebben az egyetlen babban – így lesz tökéletes választás a Grand Classé Veloso Brasil kávénkhoz.
Kóstolja meg Ön is telt ízű és enyhén mogyoróra emlékeztető, páratlan eszpresszónkat! Telt íz Brazíliából
Grand Classé Veloso Brasil a Cafissimo kapszulás kávéfőző rendszerhez. Minden egyes kapszula egy csésze finom Grand Classé Veloso Brasil-hoz való, pontosan kimért, frissen őrölt kávémennyiséget tartalmaz. Egyszerűen csak bele kell helyezni a Tchibo Cafissimo készülékbe – egy gombnyomás és már kész is.
Az aromazárt kapszulák használatának köszönhetően minden egyes csészével a legkiválóbb minőségű kávét fogyaszthatja. Míg más rendszerek esetében a frissen őrölt kávé ezernél is több aroma-összetevője gyakran gyorsan elillan, a Tchibo Cafissimo légmentesen zárt kapszulái megőrzik a csodálatos aromát, melyet aztán csak a kávéfőzés során engednek szabadon.
 • Gyors és tiszta elkészítés
 • Tökéletesen szabályozott kávémennyiség
 • Friss aroma a légmentesen zárt kapszuláknak köszönhetően
 • Felhasználásra kész kiszerelés
 • A Grand Classé Veloso Brasil-hoz szükséges tökéletes gőznyomás (nagy gőznyomás = fekete kávékapszula = fekete színnel jelölt gomb)
UTZ Certified Good inside

Együttműködünk a UTZ CERTIFIED elnevezésű, nemzetközileg elismert, független fenntarthatósági programmal annak érdekében, hogy hosszú távon javuljanak a kávétermelő országokban élő emberek életkörülményei és a környezeti feltételek. Ehhez az eszpresszóhoz 100%-ban UTZ tanúsított kávébabokat használtunk fel.


100 % Tchibo Arabica:
A Grand Classé Veloso Brasil-hoz a Tchibo kizárólag a magaslatokon fekvő, legkiválóbb termőterületekről származó arabica kávéfajtákat válogatjuk össze, melyek a kiválasztott földrajzi helyen lassabban érnek, ezáltal pedig több idő jut az egyedülállóan sokféle, több mint 800 aroma kifejlődésére. Ezek közül a magaslatokon termő arabica kávébabok közül csak a legtökéletesebbeket használjuk fel: az érett, nagy és kifogástalan kávészemeket.

Tartalom:
10 db egyenként 7,5 g-os kapszula.

Kiegészítő információ:
A feltüntetett árak kizárólag interneten keresztül történő rendelésre vonatkoznak. Az általunk kiszállított kávét iparszerűen csak elkészített állapotban szabad továbbértékesíteni.

Megrendelési szám:

33590

Lehetséges szállítási címek:

 • Számlázási cím
 • Eltérő szállítási cím
 • Külföldi cím
 • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.