Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2016
10 »Vadvirágok« vetőmaggömb szettben

10 »Vadvirágok« vetőmaggömb szettben

Ez a tíz gömb tud valamit! Tizenkét fajta egynyári növény és fűszernövény vetőmagjának keverékéből, valamint talajkeverékből áll. A kék facélia és a világító körömvirág színpompás együttest alkot. A vetőmaggömbök ideálisan használhatók erkélyen és kertben, valamint valamennyi virág nélküli felületen. Ültesse el, öntözze meg és hagyja nőni A vetőmaggömbtől a pompás virágokig vezető út gyerekjáték: a vetőmaggöböket tegye bele egy kis gödörbe, öntözze meg és hagyja nőni. A víz hatására a vetőmaggomb feloldódik, és a benne lévő magok csírázni kezdenek.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 11/2016  Növények & kert

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.