Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 39 2016
12 mini szilikon muffinforma szettben

12 mini szilikon muffinforma szettben

Ezeknek a szilikon sütőformáknak a használatával tizenkét finom muffin készíthető el könnyedén! Szivárgásmentesek és annyira formatartóak, hogy tepsi nélkül is használhatóak. Rugalmas anyagának köszönhetően gond nélkül kivehetők belőlük az elkészült muffinok. Receptjavaslat is tartozik hozzá! Innovatív szilikonból A szilikon számos jó tulajdonsága miatt napjainkban már egy konyhából sem nélkülözhető. Ezek a sütőformák mosogatógépben tisztíthatóak, valamint -30 és +230 °C között hőmérsékletállóak. Egymásra rakhatóak, így kevés helyet foglalnak el a szekrényben.
2 495 Ft
2 495 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.