Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

2 asztalka szettben

32 995Ft -15%
27 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, kiváló minőségű akácfából
  • Ez a termék fenntartható »go green« bútorcsaládunk tajga
  • Praktikus: a két asztal egymásra helyezhető

2 asztalka szettben

Megrendelési szám 101070
Egy elegáns és fenntartható csapat – ez a két asztalka azonban külön-külön is önmegáért beszél. A fenntartható »go green« termékcsaládunkhoz tartozó asztalok 100%-ban kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező akácfából készültek és természetes hatásúak. Egyenes vonalú, időtlen dizájnjuknak köszönhetően csaknem valamennyi lakberendezési stílushoz illenek és tökéletesen harmonizálnak egymással: a kisebb asztal teljesen vagy részben a nagyobb asztal alá tolható.

Szín

Natúrszínű akácfa

Anyag

100% FSC® tanúsítvánnyal rendelkező tömör akácfa

Méretek

SZÉ x MA x MÉ nagy asztal kb. 50 x 50 x 50 cm
SZÉ x MA x MÉ kis asztal kb. 43 x 43 x 43 cm

Tartalom / tartozékok

Padlókímélő betétekkel, szerelési anyaggal és útmutatóval

Teherbírás

Nagy asztal max. 60 kg
Kis asztal max. 50 kg

Egyéb megjegyzések

A terméket szétszerelve szállítjuk
Kiszállítása 1 csomagban történik
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.

Megrendelési szám:

101070

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.