Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 31 2016
2 az 1-ben csempe- és járólaptisztító

2 az 1-ben csempe- és járólaptisztító

Ennek a 2 az 1-ben csempe- és járólaptisztítónak köszönhetően még a sarkok is csillogni fognak. Bármilyen típusú csempe vagy járólap megtisztítható vele, például kő- vagy fapadló. A kefe ezért erkély vagy teraszt tisztítására is kiválóan alkalmas. 2 az 1-ben: kivehető kefe a keskeny résekhez A kivehető kefével könnyedén megtisztíthatók a keskeny és nehezen hozzáférhető helyek is. A ferde végű sörték sarkok megtisztításához ideálisak. Különösen alaposan tisztít A kefe erős műanyagsörtéi nagy nyomáskifejtéssel végzett munkára alkalmasak, különösen hatékonyan és alaposan tisztítanak. A markolatot csúszásgátló softgrip bevonattal látták el.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 31/2016  Háztartás & takarítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.