Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 50 2018
2 az 1-ben utazópárna

2 az 1-ben utazópárna

Autóban, vonaton vagy repülőn: ennek a párnának köszönhetően minden utazáskor könnyedén kényelembe helyezheti magát. Az utazópárna egy sima oldallal és egy puha, mikroszálas plüssből álló oldallal rendelkezik. Tarkópárna és fejpárna egyben A test formáját követő mikrogolyó töltet – minden mozdulathoz igazodik, így segíthet a nyak- és tarkóizmok megtámasztásában és tehermentesítésében. A párna különösen rugalmas és néhány mozdulattal tarkópárnává alakítható. A fülek segítségével poggyászra rögzíthető és mindig kéznél van, ha szükség van rá.
4 995 Ft
4 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.