Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 18 2017
2 az 1-ben zöldségszeletelő

2 az 1-ben zöldségszeletelő

2 az 1-ben: univerzális és Julienne-vágó Kreatív módon szeretne főzni vagy különleges dekorációkat szeretne készíteni? Ennek a szeletelőnek köszönhetően, amely úgy működik, mint egy hegyező, mindez gyerekjáték. A sima univerzális pengével dekoratív spirálok és kis rózsák varázsolhatók, a fogazott penge végtelen Julienne-csíkokat szel. Így nagyon könnyen készíthet zöldségcsíkokat vagy egyéb kreációkat. A pengék edzett pengeacélból készültek és egyszerűen, pattintós mechanizmussal cserélhetők. A zöldségszeletelő teljesen szétnyitható, ezért könnyen - akár mosogatógépben is - tisztítható. Biztonságos zöldségszeletelés Az ujjak védelmére szolgáló tölcsérbetétnek köszönhetően kisebb zöldségdarabok is biztonságosan belecsavarhatók.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.