Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2018
2 az 1-ben zöldségszeletelő

2 az 1-ben zöldségszeletelő

A friss, ropogós zöldségek már ránézésre is szemet gyönyörködtetők - ez a zöldségszeletelő pedig még nagyobb változatosságot varázsol a tányérra. Az eszköz sima univerzális pengéje spirálok és rózsák, a fogas penge pedig vékony julienne-csíkok elkészítésére alkalmas. Így egyszerűen díszítheti a fogásokat zöldségspagettivel vagy egyéb kreációkkal. Egyszerű használat Az edzett pengeacélból készült pengék a pattintós mechanizmusnak köszönhetően egyszerűen kicserélhetők. Az szeletelőt az ujjak védelmére tölcsér alakú betéttel is ellátták, így a kisebb zöldségdarabok is könnyen feldolgozhatók. A konyhai segédeszköz teljesen szétnyitható és egyszerűen, mosogatógépben tisztítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.