Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 32 2018
2 cserélhető rátét mosogatókeféhez szettben

2 cserélhető rátét mosogatókeféhez szettben

Illenek a Tchibo "Mosogatókefe cserélhető rátétekkel" termék markolatához Ezeknek a kefefejeknek főleg azok fognak örülni, akiknek fontos a fenntarthatóság a hétköznapok során. Illenek a Tchibo "Mosogatókefe cserélhető rátétekkel" termékhez - tehát őrizze meg a markolatot és használja újra. 2 különböző betét - különböző palack- és pohárformákhoz Egy "kattintás" és a klasszikus edénytisztító keféből palackmosó kefe lesz! A keskeny, hajlékony rátét tökéletes kancsókhoz, teáskannákhoz és vázákhoz. A kerek rátét csészék, borospoharak és tálak mosogatásakor tesz jó szolgálatot. Mindkét rátét nedvszívó habszivacsból készült és különösen kíméletesen tisztít - nem karcolják össze a felületeket.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.