Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 20 2016
2 db masszázslabda szettben

2 db masszázslabda szettben

Ezekkel a kézhezálló masszázslabdákkal nagyon könnyen végezhető önmasszázs. Alkalmas pontszerű önmasszázshoz az egész testen, a hát- és a vállrészen, a faron és a lábon használva például kíméletesen oldják az izomfeszültséget és élénkítik a vérkeringést. A szett egy rücskös és egy sima felületű labdát tartalmaz. Zselés töltettel – hidegen és melegen is használhatóak A zselés töltettel készült masszázslabdák hideg és meleg állapotban is használhatóak. Hidegen történő használat előtt tegye hűtőszekrénybe, melegen történő használatkor pedig meleg vízbe. –20 és +80 °C között hőmérsékletálló.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 20/2016  Csajos hétvége

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.