Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 8 2018
2 db TSA poggyászlakat kinyitásjelzővel szettben

2 TSA poggyászlakat kinyitás jelzővel szettben

TSA poggyászlakat - stabil és biztonságos A korrózióálló poggyászlakatokat stabil fémházzal és edzett acélból készült kengyellel látták el. Az 1.000 különböző számkombináció nagyfokú biztonságról gondoskodik. Biztonság a poggyászvizsgálat során A Travel Sentry® lakat lehetővé teszi a biztonsági hatóságok számára, hogy a poggyászt sérülés nélkül nyithassák fel és ellenőrizhessék - például az USA-ba történő utazás esetén ajánlott. A piros kinyitásjelző kimutatja, hogy a poggyászvizsgálat során kinyitották-e az útipoggyászt.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.