Schließen

2 fiókrendszerező szettben, téglalap alap, mintás

2 495Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Fehérneműk, zoknik stb. átlátható szortírozásához
  • Ideális dekorációk vagy irodai kellékek tárolásához is
  • Az oldalfalak és az alj stabil FSC® tanúsítvánnyal rendelkező kartonból
  • Helytakarékosan összehajtható

2 fiókrendszerező szettben, téglalap alap, mintás

Megrendelési szám 91761
Ennek a két doboznak köszönhetően rend költözik a fiókokba. Kiválóan alkalmasak fehérneműk vagy zoknik, irodaszerek vagy kiegészítők rendezett tárolásához. A rendszerező dobozok világos színű mintájuk révén a szekrényen és a fiókon kívül is jól mutatnak. Stabil FSC® tanúsítvánnyal rendelkező kartonból készültek, ha pedig nincs rájuk szükség, helytakarékosan összehajthatók és külön-külön tárolhatók.

Szín:

Türkiz-fehér mintás és fehér-bézs mintás

Anyag:

FSC® tanúsítvánnyal rendelkező laminált karton

Méret:

SZÉ x MA x MÉ egyenként kb. 15 x 13 x 26 cm
A Tchibo JÓT TETTÉL minősítése azt jelzi számodra, hogy ez a termék teljes egészében vagy részben fenntartható. Ennek a terméknek a megvásárlásával te is hozzájárulsz ahhoz, hogy jó dolgok jöhessenek létre - így újabb közös lépést teszünk egy felelősségteljes világ megvalósulása felé. Fedezd fel fenntartható oldaladat. https://www.tchibo.hu/jol-tetted-fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400070962.html
Az FSC® tanúsítással rendelkező papír ötleteink JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel a papír gyártása során példaszerű erdőgazdálkodásokból származó papírt használtunk fel.

A JÖVŐRE TEKINTVE
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Minden olyan döntéssel, mellyel FSC® tanúsítással rendelkező papírtermékeket vásárolsz, hozzájárulsz az erdők fontos szerepének megőrzéséhez. Biztos lehetsz abban is, hogy az erdőben dolgozók jogait és biztonságos munkakörülményeit betartják. A természet iránt érzett szeretet miatt jó ötletek papírból / kartonból.

Megrendelési szám:

91761

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.