Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

2 füstölődeszka bükkfából szettben

2 695Ft -29%
1 895Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Hal és hús aromatizálásához ideális
  • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező bükkfából
  • Füstölőkhöz, gáz- és faszenes grillsütőkhöz és használhatók
  • A közvetett hő révén kíméletesen süt

2 füstölődeszka bükkfából szettben

Megrendelési szám 78361

Kíméletes sütés a füstölődeszkán

Az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező bükkfából készült két deszkának köszönhetően igazi élmény lesz a grillezés. A fadeszkák hal és hús aromatizálásához ideálisak - a sültek enyhén füstölt ízt kapnak és szaftosak maradnak. A közvetett hő révén kíméletesen készíthető el az étel. A deszkák többszörösen felhasználhatók, valamint gázgrillsütőkhöz, faszenes grillsütőkhöz és füstölőkhöz egyaránt használhatók.

Anyag:

FSC® tanúsítvánnyal rendelkező bükkfa

Méret:

Egyenként kb. 30 x 14 cm
Vastagságuk egyenként kb. 1 cm

Tartozék:

Használati útmutatóval
A Tchibo JÓT TETTÉL minősítése azt jelzi számodra, hogy ez a termék teljes egészében vagy részben fenntartható. Ennek a terméknek a megvásárlásával te is hozzájárulsz ahhoz, hogy jó dolgok jöhessenek létre - így újabb közös lépést teszünk egy felelősségteljes világ megvalósulása felé. Fedezd fel fenntartható oldaladat. www.tchibo.de/GUT-GEMACHT
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.

Megrendelési szám:

78361

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.