Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2018
2 grill lámpa szettben

2 grill lámpa szettben

Grilleszköz Egy szép grillestéből könnyedén grilléjszaka kerekedhet - ez a két kis grill lámpa pedig arról gondoskodik, hogy sötétben is remekül sikerülhessen a grillétel. Mindegyik lámpát egy olyan beépített, nagy teljesítményű LED-del látták el, amely gombnyomásra fényt ad és megvilágítja a grillsütőt. Csuklóval ellátott lámpa Az elemes működtetésű lámpák a felfröccsenő vízzel szemben védettek és olyan csuklóval rendelkeznek, amely segítségével a fény állítható. Tetszés szerint mágnessel vagy csíptetővel rögzíthetők a grillsütőre.
4 495 Ft
4 495 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.