Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 8 2018
2 kihúzható polc szettben

2 kihúzható polc szettben

Ezeknek a 2 db-os készletben kapható polcoknak nem kell helyet keresni - hiszen alkalmazkodnak az adott körülményekhez. Szélességük 44 és 75 cm között igény szerint állítható, így még kis helyen is optimálisan kihasználható a tárolóhely. Sokoldalúan használhatók A csúszásgátló talpakkal ellátott polcok cipőtartó polcként vagy a ruhásszekrényben kiegészítő tárolófelületként használhatók, ezen kívül igény szerint bővíthetők és egymásra helyezhetők - alumíniumból és műanyagból készült stabil szerkezetük mindezt lehetővé teszi.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.