Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 40 2016
2 kókuszlemez szettben, virág

2 kókuszlemez szettben

A hideg idő nem könnyű időszak a cserepes és virágágyi növények számára: a fagy, a hideg és a nedvesség megviseli és károsíthatja őket. Ez a kókuszszálakból és természetes latexből készült téli védőeszköz megóvja a növényeket ezektől a behatásoktól. A növényvédő eszköz lég- és vízáteresztő, emellett kiváló időjárásálló. A lemezeket bemetszéssel látták el a növényre történő könnyű ráhelyezés érdekében a cserépben vagy közvetlenül az ágyásban - nyáron olyan gyomok elleni védelemként is használható, amely hűvösen tart és megvéd a kiszáradástól.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 40/2016  Kerti kiegészítők

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.