Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 6 2018
2 konyhai késkészlet

Konyhai késkészlet, 2 db

Ennek a késkészletnek köszönhetően két modern megjelenésű, professzionális kidolgozású, nélkülözhetően eszközt tarthat a kezében. A szett egy hús, hal és zöldség szeleteléséhez és trancsírozásához használható, nagy pengéjű és sima élű univerzális késből, valamint egy nyers zöldséghez vagy kemény gyümölcshöz való rövid pengéjű és sima élű gyümölcs- és zöldségvágó késből áll. Edzett pengeacél Mindkét kés edzett pengeacélból készült, tapadásmentes, kúposra köszörült pengékkel rendelkezik és csúszásmentes, ergonomikusan formázott műanyag markolatának köszönhetően különösen jól használható. A kések kényelmesen, mosogatógépben tisztíthatók.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.