Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 46 2017
2 LED-es kerámiaház szettben, két méret

2 LED-es kerámiaház szettben, két méret

Ez a két kerámiából készült, mutatós ház téli hangulatú és meghitt légkört varázsol a nappaliba. A két különböző méretű házikót hócsillámmal díszített tetővel, belül pedig olyan melegfehér fénnyel világító LED-ekkel látták el, amelyek lobogásukkal az igazi gyertyákat utánozzák - tűzveszély nélkül. Időzítőfunkcióval A világítást az alján lehet be- és kikapcsolni - vagy ezt a feladatot akár az időzítőre is hagyhatja, amely a fényt hat óra elteltével automatikusan kikapcsolja, majd 18 óra elteltével automatikusan újra bekapcsolja.
4 995 Ft
4 995 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 46/2017  Ünnepi készülődés

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.