Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 8 2018
2 LED-es valódi viaszgyertya szettben, krém

2 LED-es valódi viaszgyertya szettben, krém

Ezeknek a LED-es valódi viaszgyertyának a fénye meghitt hangulatot varázsol a négy fal közé. A krémszínű gyertyák például az ablakpárkányra vagy a tálalóra állítva gondoskodnak a különleges fényhatásról. A gyertyák alján be-/kikapcsoló található, a légmozgást érzékelő szenzornak köszönhetően pedig elfújással kikapcsolhatóak. Lobogó gyertyalánghatás – tűzveszély nélkül Ezeknek a LED-es gyertyának a lobogó, melegfehér fénye a valódi gyertyaláng hatását kelti. Mivel a LED-ek nem termelnek hőt, ezért a gyertyák textíliák, például függöny közelében is használhatóak. Elemes működés Ezek a LED-es gyertyák két elemmel működnek. Egy készlet elemmel kb. 200 órán át égnek.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.