Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 38 2017
2 manikűrkellék szettben

2 manikűrkellék szettben

Professzionális ápolás a tökéletese megjelenésért: manikűr és pedikűr esetén nem csak a körmökre, hanem a körömbőrre is oda kell figyelni. Ezeknek a kellékeknek a segítségével pedig minden együtt van, amire csak kéz- és lábápoláshoz szüksége lehet. Ápolt láb- és kézkörmök A rozsdamentes acélból készült körömbőrvágó és a hozzáillő körömbőrfeltoló a valóban ápolt láb- és kézkörmök ápolásához nélkülözhetetlen. A körömbőrfeltoló a körömbőr gyengéd előkészítésére, valamint a köröm alatti szennyeződések eltávolítására szolgál, a körömbőrvágó a körömbőr és a benőtt köröm tiszta és egyszerű eltávolításához használható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.