2 női ezüst gyűrű, köves, rosegold

16 995Ft -11%
14 995Ft
  • néhány darab kapható
Szállítási határidő
P, 2021.05.14. -tól-/-től K, 2021.05.18.-ig
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Kiszállítás az üzletbe: ingyenes Click & Collect
  • Kalcedon és rózsakvarc kővel díszített
  • Elegáns ajándékdobozzal
  • Ékszertanúsítvánnyal

2 női ezüst gyűrű, köves, rosegold

Megrendelési szám 99408
Szépségek egymás között
Ez a két ezüstgyűrű azonnal felhívja magára a figyelmet: a szürke kalcedon és a rózsaszín rózsakvarc kővel díszített gyűrű megmutatja, hogy egy ékszer mennyi örömöt képes okozni viselőjének. Akár külön-külön, akár együtt viselve: a kiváló minőségű, rózsaszín arannyal futtatott kialakítás és az ékkövek kombinációja minden öltözéket még szebbé tesz. Az ékszertanúsítvány további bizonyítékként szolgál a gyűrűszett kiváló minőségére.

Barátságot jelképező ajándék
Apropó szett: az ékszerrel barátsággyűrűként legjobb barátnőjét is megörvendeztetheti. Ehhez nem kell mást tennie, mit az egyik gyűrűt becsomagolni az elegáns ajándékdobozba és odaadni a szeretett személynek.

Szín

Rózsaarany színű gyűrűk
1x szürke, 1x rózsaszín kő

Anyag

925-ös finomságú sterling ezüst, rózsaszín arannyal futtatott
Kalcedon és rózsakvarc kövek

Méretek

Gyűrűsínek szélessége egyenként kb. 1,5 mm
Kövek egyenként kb. 9,3 x 9,5 mm

Tartalom / tartozékok

Ékszertanúsítvánnyal és ajándékdobozzal

Súly

Kb. 4 g
A kvarcokhoz tartozó drágakő, a kalcedon, különböző színekben lelhető fel. Színe többnyire a színtelentől a kékesszürkéig terjed, de a természetben barna, vöröses vagy zöld változatai is előfordulnak. Mivel minden egyes kő saját, egyedi jegyekkel rendelkezik, minden darab különlegesen egyedülálló. A kalcedon különösen látványos hatást nyújt rozéaranyozott ékszerrel kontrasztban.
Az ezüst valamennyi fém közül a legnagyobb fényvisszaverő tulajdonsággal rendelkező nemesfém, mely ennek köszönheti fantasztikus, ragyogóan fehér csillogását. Mivel a színezüst nagyon lágy, más fémekkel kell ötvözni, hogy tulajdonságai megváltozzanak és keményebb legyen. Elegáns ékszereinkhez sterling ezüstöt használunk, ami 925 rész színezüstből és 75 rész egyéb fémből, többnyire vörösrézből áll. A levegőben található kénnel reakcióba lépve az ezüst idővel megfeketedik. Annak érdekében, hogy ezüstékszereink megtartsák szép, világos színüket, mindegyik ródiummal (egy platinafém) vagy arannyal van bevonva.
Varázslatos színek és egyedi formák találkozása: nincs két egyforma drágakő, így ezeknek az ásványoknak minden egyes darabja izgalmas erezeteket és színárnyalatokat mutat. Sokoldalúságuknak köszönhetően a drágakövek különféle divatstílusokkal kombinálhatók. Ehhez a sima csiszolás adja a kövek jellegzetes csillogását, ami időtlen eleganciával ruházza fel viselőjét.
A rózsás színéről elnevezett, varázslatos kvarckőnek számos színárnyalata létezik. Az élénktől a halványrózsaszínig, a homályostól a lágyan áttetszőig: akárhányszor látunk egy rózsakvarc ékszert mindig más és más arcát mutatja. Jellegzetes csillogását ez a drágakő egyébként – akárcsak minden más természetes kő – a felületén visszatükröződő fénytől kapja.

Megrendelési szám:

99408

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.