Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 51 2016
2 női támasztó térdharisnya szettben, fekete

2 női támasztó térdharisnya szettben

Támasztó térdharisnya - egy kis plusz energia a fáradt lábaknak Amikor a lábak a hosszan tartó állástól vagy üléstől elfáradnak, akkor a támasztó térdharisnyák gondoskodnak az új energiáról. Akár munka, akár utazás közben, ezek a zoknik kényelmes viseletet biztosítanak. Ezek a fokozatosan erősődő kompresszióval rendelkező támasztó térdharisnyák a bokánál 14 mmHg mértékű megtámasztást biztosítanak, ezen kívül egyedülállóan lapos varrással készültek a lábujjaknál. A biopamutot tartalmazó bőrbarát anyag az elasztánnak köszönhetően kellemesen rugalmas és formatartó.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 51/2016  Téli relaxáció

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.