Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 18 2017
2 összehajtható frissentartó doboz szettben

2 összehajtható frissentartó doboz szettben

Szivárgásmentes frissentartó dobozok - utazáshoz ideálisak Négy "pattintás" és máris szorosan záródnak. A pattintós zárakkal ellátott frissentartó dobozok ebédszállító dobozként is használhatók, hiszen a szilikontömítéses fedél teljesen szivárgásmentes. Tárolás és még sok egyéb más - hőmérsékletálló dobozok Ennek a 2 db-os szettnek a frissentartó dobozai kiváló minőségű műanyagból állnak, valamint –20 és 110 °C között hőmérsékletállók. Ezáltal mind hagyományos tároláshoz, mind fagyasztáshoz, mikrohullámú sütőben történő melegítéshez és felengedéshez használhatók. Használat után kényelmesen, mosogatógépben tisztíthatók. A dobozok laposra összehajthatók és helytakarékosan tárolhatók.
2 995 Ft
2 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Tálalódeszka frissen tartó fedéllel

Ideális sajt vagy felvágott hűtőszekrényben történő tárolásához
3 295 Ft 2 495 Ft Quickshop