Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 26 2017
2 pár támasztó térdharisnya szettben

2 pár támasztó térdharisnya szettben

Támasztó térdharisnya - egy kis plusz energia a fáradt lábaknak Ha a lábak a hosszan tartó állástól vagy üléstől elfáradnak, akkor a támasztó térdharisnyák gondoskodnak a plusz energiáról. Akár munkához vagy utazáshoz, ezek a támasztó térdharisnyák kellemes viseletről gondoskodnak. A zoknik a szegélytől a bokáig fokozatos kompressziót biztosítanak, a támasztás mértéke a bokarészen kb. 14 mmHg. A pamutot tartalmazó bőrbarát anyag jó rugalmas és formatartó az elasztánnak köszönhetően .A zoknikat puha, kényelmes szegéllyel, valamint megerősített orrheggyel és sarokrésszel látták el, ezért még strapabíróbbak.
1 995 Ft
1 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek