Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2017
2 ruha tárolókosár szettben

2 textil tárolókosár szettben

Ezeknek a textil tárolókosaraknak köszönhetően elegendő hely áll rendelkezésre a kis törölközők, testápolók és egyéb kellékek számára - a lehajtható széllel ellátott kosarak még akkor is pompásan mutatnak a fürdő- vagy a hálószobában, ha éppen nem használja őket. Tiszta pamutból A két különböző méretű kifordítható kosár tetszés és hangulat szerint rózsaszín vagy virágos mintával díszített oldalával használható. A tiszta pamutból álló külső anyag kétrétegű kidolgozású, a rugalmas, mosható textilszövet pedig könnyű köztes rétegével gondoskodik a kellő stabilitásról.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.