Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2015
2 sötétítőfüggöny szettben

2 sötétítőfüggöny szettben

Nem ereszti át a fényt – optimálisan sötétít Még ha a napok egyre hosszabbá is válnak, ezek a függönyök bevonatos hátoldaluknak köszönhetően nem eresztik át a fényt, így alvásidőben kellemes sötétet biztosítanak a szobában. A húzózsinóros kialakítás is segíti a besötétítést, hiszen itt - például az akasztófüles rögzítéssel szemben - nem jut át a fény. Konfekcionált készfüggöny – azonnal felakasztható A készfüggönyök konfekcionáltak és azonnal felakaszthatóak: a húzózsinóros kialakításnak köszönhetően tökéletesen alkalmasak klasszikus függönyrudakhoz.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 19/2015  Ágyneműk & bútorok

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.