Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 30 2017
2 speciális tisztítógumi szettben

2 speciális tisztítógumi szettben

Ennek a 2 db-os szettben kapható tisztítóguminak köszönhetően korszerű eszközt tudhat magáénak a legkülönfélébb anyagok tisztításához és csiszolásához. Használatával egyszerűen megmunkálhatja a fémet, a fát, a bőrt, a gumit, a szilikont, a kőféléket, a műanyagot és az üveget - sőt még a sí- és snowboardélek megélezésére is alkalmas. Tartós és megbízható A gumik igény szerinti méretűre vághatók és két különböző szemcsefinomsággal rendelkeznek az eltérő mértékű szennyeződések eltávolításához. Az olyan makacs foltokat is megszüntetik, mint a körömlakk, a rozsda vagy a vízkő - méghozzá a fugák közül is. Rugalmas szerkezetüknek köszönhetően lágy csiszolásra, valamint simításra és mattításra is alkalmasak. A gumik kevésbé kopnak, ezért teljes egészében felhasználhatók, így tartósság szempontjából is megállják a helyüket.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.