Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 46 2017
2 sütőforma mézes süteményhez szettben, 3 minta

2 sütőforma mézes süteményhez szettben, 3 minta

A mézes sütemény azok közé a közkedvelt édességek közé tartozik, amely a karácsonyi kekszes tálról sem hiányozhat - ezzel a két sütőformával összesen 12, három különböző mintával díszített kekszet készíthet el könnyedén és saját kezűleg. Sütőforma rugalmas szilikonból A formák rugalmas szilikonból készültek, ami különösen praktikussá teszi őket: a kész mézes sütemények könnyen kivehetők belőle, tisztításuk pedig mosogatógépben történik, ha pedig nincs szükség a formákra, helytakarékosan tárolhatók - ami a karácsonyi időszakban nem fordul elő túl sűrűn. Annak érdekében, hogy azonnal hozzáfoghasson a sütéshez, hozzáillő tésztareceptet is mellékelünk hozzá.
2 495 Ft
2 495Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 46/2017  Ünnepi készülődés

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek