Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 15 2016
2 szállítóflakon szettben

2 TO GO flakon szettben

Útközben elfogyasztandó kis uzsonnákhoz. A rugalmas szilikonból készült két kis szállítóflakon joghurthoz, smoothie-hoz, gyümölcspéphez & hasonlókhoz ideális, hiszen a palack tartalma könnyen kinyomható. Így a kis palackok kiadagoláshoz vagy tároláshoz is tökéletesek. A lecsavarható fedél megkönnyíti a palackok megtöltését és tisztítását. Kiváló minőségű szilikon A szilikonpalackok gyümölcssavnak ellenállnak, szivárgásmentesek és mélyhűtésre alkalmasak. –30 és +230 °C között hőmérsékletállók. A kis flakonok kényelmesen, mosogatógépben tisztíthatók.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 15/2016  Az otthon ízei

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.