Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 28 2018
2 szekrénybe való kosár szettben, két méret

2 szekrénybe való kosár szettben, két méret

Számos ruhásszekrényben olyan értékes tárolóhelyek vannak, amelyek gyakran kihasználatlanok maradnak: közvetlenül a polcfelület alatt. Ez a két szekrénybe való kosár egyszerű módon gondoskodik arról, hogy villámgyorsan új helyet biztosíthassunk a zokniknak, kiegészítőknek és egyéb olyan dolgoknak, amelyeket rendezetten szeretnénk tárolni. Egyszerűen beakaszthatók A kosarak azonnal használatra készek: csupán a szekrény- vagy polclap alá kell őket beakasztani. Nincs szükség ragasztásra, fúrásra és a lap sem sérül meg - a bútorkímélő szilikonbevonattal ellátott akasztónak köszönhetően. A szögletes kosarak különböző méretűek, ezért helytől és igénytől függően külön-külön vagy egymás mellé akaszthatók.
3 795 Ft
3 795 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2018  Tárolási tippek & ötletek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.