Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 38 2017
2 tárolódoboz szettben

2 tárolódoboz szettben

A rend ilyen mutatós is lehet: az igényes nyomott mintával ellátott két doboz helyet biztosít a fürdőben vagy a hálószobában a törölközők vagy az olyan egyéb holmik rendezett tárolásához, amelyek jó, ha a elérhető távolságban vannak. Stabil és terhelhető A kiváló minőségű FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, kasírozott kartonból készült tárolódobozok a fedelükön lévő kis szalag segítségével könnyen nyithatók. Különösen stabilak és terhelhetők - ha pedig éppen nincs rájuk szükség, különböző méretüknél fogva helytakarékosan, egymásba helyezve tárolhatók.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.