Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 32 2014
2 TENS fájdalomcsillapító tapasz szettben

2 TENS fájdalomcsillapító tapasz szettben

Újrafelhasználható, pillangó alakú segédeszközök. A 3 voltos TENS fájdalomcsillapító tapaszok természetes módon csillapítják a fájdalmat a transzkután elektromos idegingerlés révén. Optimális fájdalomcsillapítás A tapaszok pontosan a fájdalom helyén hatnak és nagyon egyszerűen használhatók az egész testen. Puhák és rugalmasak, filmszerű gél segítségével tapadnak. A fájdalomcsillapító tapaszok intenzitása a 15 fokozatnak köszönhetően igény szerint állítható. Annak érdekében, hogy csak megfelelő ideig használjuk a tapaszokat, kikapcsoló automatikával is ellátták őket. Szín: Zöld Anyag: Szilikon
5 995 Ft
5 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 32/2014  A legjobb edzőtársak

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.